01 June 2009

~Mereka-mereka yang masuk bertanding~

Dengan ini diistiharkan mereka-mereka yang masuk bertanding blog terbaik 09 anjuran dari pandangan mata iaitu seramai/sebanyak 9 blog, kiro banyok doh nih, mereka ialah......:

1-ada abdullah.blogspot.com
2-niktkahnikabdullah.blogsport.com
3-misswanaa.blogspot.com
4-semerahjembal.blogspot.com
5-al-khazaain.blogspot.com-hok ni nih tok tahu dio nok masuk ko dok sebab dio bui komen jadi kiro masuklah mugo takut malu nok daftar kan.
6-mawardahmaira.blogspot.com
7-lot1066.blogsport.com
8-missqi3mah.blogspot.com
9-myahli.blogspot.com-hok ni tok tahu puok mano sapo punyo blog sebab dio daftar last sekali kito kiro masuk jugok lah..


anda semua akan diberi komen tentang blog anda dari masa ke semasa, lebih kurang pengkeritik jugok laa nih, penganjur adalah kebal daripada sebarang marah-marah dan rasa tak puas hati, blog pengkeritik tidak boleh dikeritik ia adalah kebal daripada sebarang keritikan,
I'm sorry....

24 comments:

Anonymous said...

mujur namo amno tersenarai,,,

nalim jgk l sero...

niQ AdA niQ AbDuLLaH said...
This comment has been removed by the author.
niQ AdA niQ AbDuLLaH said...

tu la encik..oram beli broadband marah..
silap line umah dio low ngato background are plop...
gunalah broadband..duduk mana2 pom bolehh...
p/s:background ambo gambar burung2 riang berkicauan dehhh..buke wanoow pink jah..deki gapo nga wano pink..wano kegemaran abe ke tuhhh..
belila broadband soOOo..deh

assabakie said...

i nak join juga....
nak juga..

Anonymous said...

lewat doh...lewat doh....

...dari pandangan mata... said...

ni blog manoi pulok hok nok masuk tanding nih... lewat sungguh dio, guano peserta2 semua hok nie soram ni buleh masuk jugok ko dok?
tah puok 2 demo lah

wanaa said...

wi la masuk.ke jerit ke.takpo2.buke sainge tuh.

SeMeRah said...

tahu..masuk pun supo x masuk jah..

Nik Fathi said...

dio ingt guno gmbr anok DPM..dio buleh mene latuh...hahahaha

neko_nik said...

ho lah..buie msk....

nalim jgk...

mudir tuh....

neko_nik said...

ambo th sapo myahli.blogspot.com...

dio tu cikgu kat kuala lupo....

missQi3mah said...

bagi la..
takut2 gi oyak ko gu2
yo mari gocos ke..
dio palo gengster tuhh~
buke stakat mudir tau dop!
=]


psstttt:bilo nok stat komen2 nyoo?
i'm sorryyyy~

missQi3mah said...

yakkk neko!!
demo tahu mano tu cikgu kolo lupo..
buke demo kalu gi kolo lupo tido jah kijoamm~
i'm sorryyy~
=]

...dari pandangan mata... said...

haiii banyok nyo kijo... gotu gonih hok nok buak,

tak po lah dok komen pong sebab keputusenyo sudah adooooo...


tungguuuuu...
i'm sorry.....

missQi3mah said...

oooooo~
tok aci ahhh
baru gi tinjau sparuh blogg..
kiro doh sapo mene..
ni mesti guna ore dale nihh~
huh!
mlepah 5o rial~
=[

missQi3mah said...

oooooo~
tok aci ahhh
baru gi tinjau sparuh blogg..
kiro doh sapo mene..
ni mesti guna ore dale nihh~
huh!
mlepah 5o rial~
=[

...dari pandangan mata... said...

Disebabkan ada peserta yang merunggut sebab suruh tinjau blog dio jadi dpm akan meninjau kesemua blog dulu baru keputusan akan diumumkan boleyyyy kkannnnn....

Anonymous said...

ai,,,

lamo pdm teh.....

puah doh duk tuggu nih...

...dari pandangan mata... said...

Dak polah lamo nunggu pom sapo hok mene kan di online....
jange perase sangat demo mene deh...

Anonymous said...

owh...

mano aci gtu....

missQi3mah said...

aiii . lebih 1julai doh ni . mano kputusan nyoo . keno maros kokram la kalu buak gini . aduhhh ! =[

...dari pandangan mata... said...

sabar2... banyokkan bersabar kan sabar itu separuh daripada imaaannnnn....
dpm loni tengah sibuk kejo bertimbun2, tok dan nak settle

missQi3mah said...

aiii! boh . lamo teh 8 aribule doh nih . janji 1 aribule . sene2 bagi belako la . bagi ko ambo sore takpo doh . duk mari komen mace nih . laku blog dio tok pasa pasa .

alisabki said...

guano kiro. sapo meney.
haha. blog myahli tu kawe la tuan dio.
sajo2 buat sebab nok test power sini jah. hehe.
lamo x masuk sapa x ingat doh password. kihkihkih..