25 May 2009

~Pertandingan Blog Terbaik 09~


Satu Pertandingan blog terbaik akan dianjurkan oleh
dari pandangan mata

Pertandingan ini akan disponser dan diadili sepenuhnya oleh dari pandangan mata

Terbuka kepada semua yang mempunyai blog dan yang penting dikenali oleh DPM,
kalau
rasa-rasa DPM tak kenal haaa sila-silalah mengenalkan diri yea.

Pemenang akan diadili berdasarkan:

-Kreativiti. iya blognya mesti kreatif....

-Aktif, mestilah selalu up to date... ado jugok hok bersarang paswok pong dok ingat doh

-Tidak kira samada menggunakan blogspot, wordpress dan bermacam-macam lagi.

-Ceria 611... mesti mengambarkan suasana yang ceria

-Post blognya mengambarkan suasana yang bermacam-macam err... tidak tangkap feeling aje laa..

-Peraturan tambahan... dicadangkan pula oleh peserta-peserta yang mengambil bahagian.

-Sila Daftar sebelum 1 JUN 2009 untuk melayakkan blog anda dipilih dalam pertandingan ini
(daftar di ruangan komen)

-tarikh tutup penilaian sebenar adalah pada 15 JULAI 2009

-hadiah kepada pemenang akan dicashkan seminggu selepas pengumuman para pemenang

hadiahnya jeng-jeng-jeng...... tempat pertama akan memenangi tiket penerbangan pergi dan balik(bayar sendiri) kemana-mana destinasi di dalam dunia ini bersama satu set unit bonglow 2500mmm persegi serta kelengkapan perabot jenama NL dan kenderaan ALPARDOWOK dan wang tunai untuk perbelanjaan masa depan sebanyak RM 50 (ini jah betul, keh2) woooo, akan dicashkan terus kedalam akaun anda .....

Tempat ke dua dan

ketiga masing-masing akan errr tak ada... ia DPM tidak menyediakan hadiah untuk tempat

kedua dan ketiga.....

Keputusan pertandingan adalah muktamad....Sila daftar sekarang dan nikmatilah hadiah-hadiah
yang menarik....hanya dari..... dari pandangan mata.....

21 comments:

niQ AdA niQ AbDuLLaH said...

ada abdullah.blogspot.com mendaftarrr....

tiket penerbangan pg dan balik dr sabah ke airport city sempena hari raya takpow doss....

niknuratikah said...

saya http://niktkahnikabdullah.blogsport.com/ juga ingin mendaftarkan diri dalam pertandingan ini...

dapat hadiah tiket penerbangan pergi dan balik pun dah cukup dah.....

jangan lupa tau....saya dah mendaftarkan diri .....

sila masukkan saya punya blog dalam senarai....

nikwanaa said...

takpow.

sbgai plajar biasa sya cukup redha dgn Rm5o.0o itu~

sya dftarkan dr sya dgn rasminya..
jeng.jeng~
[ttpi akn diupdate slpas exam.hehe]

SeMeRah said...

saya pun nak daftar jugak la...
( walaupun da ad duit sendirikan..hahaha)
dengan bongkaknyer...

http://semerahjembal.blogspot.com/

saja jah..nak ghama oghe..kalu x masuk ke..sapo lagi nok masuk dok

p/s: boleh ko ambo join..ambo kakitange kerajoan niehh...

SeMeRah said...

eh..tok ingat amik no akaun ni skali..nanti nok masuk duit tuh ke..hehehe

tabung haji- 130901000024459
public bank- 4878244928
bsn-0310329000116814
bank isle - x ingat la pulok

p/s : cukup ko dok neh

...dari pandangan mata... said...

Nampaknya pertandingan ini cukup meriah sekali, adatu siap bui no ac bank perasae dio ko hok mene agoknyo... tak pa kita tungguuuu....

...dari pandangan mata... said...

kalau ada kawan2 bloger hok nok masuk tanding pong buleh jugok, ghoyak la ko saim2 demo lakow deh.

Nik Bahrum Bin Nik Abdullah said...

Contoh blog yang "Aktif, mestilah selalu up to date... ado jugok hok bersarang paswok pong dok ingat doh"


adalah:

Dari Pandangan Mata....

SeMeRah said...

haha..molek la..dia sedar diri la tuh..hahaha

asma humaira said...

ni ela pak su hase/kalu dok kenal lagi.ela mak su poh...ingin mendaftar jadi ahli gok..
mawardahmaira.blogspot.com..

niQ AdA niQ AbDuLLaH said...

sila layari blog ambo untuk membaca posting terbaru...
adow gambar abe lagi..

p/s: bukan tujuan untuk pancing undi atau sebagainya ye tuan2 dan puan2..

niknuratikah said...

owh...nampaknya blog dari pandangan mata semakin meriah....(biasonyo dop pun)...jge potong markah ambo tuh...

P/s: abe tukar namo kah...tok se "mekkah ganung"!!!!

SeMeRah said...

hahahga..x payoh tuka la,,,biar gtu..haahaa..mekkah ganung..hahaha

Nik Fathi said...
This comment has been removed by the author.
Nik Fathi said...

http://lot1066.blogsport.com/

setelah dajukan dengan blog address ku itu makanya secara automatik berdaftar..

walau jauh diperantauan...

dikir dulu selagu...

hidup usia remaja
harusla waspada dari helah tipudaya
dunia penuh pancaroba
jangan mudah dikau tergoda

...dari pandangan mata... said...

Cepat2 tarikh tutup dah nak tutup daaahhhhh.... Al-Khazaain tu nak masuk jugok ko dok tu?

Complen banyok eh

missQi3mah said...

.kretiviti.
ana rasa blog ana kretif doh! ahax!

.aktif.
okei! lepah ni maso cuti insyaAllah on9 sokomo..

.ceria.
aii! tok ceria lagi ko..come jugop tuhh..

.post.
hurmm..blog ana tok jiwang lahh..

.1jun.
loni 28 baru..de lagi nihh..

.rm5o.
ana ado akaun..tpi ana rilek jahh..bagi tange takpo..^^

jadi dengan ini saya kunci LIRIKK ini!!!!!

eh eh
saya mendaftarkan blog saya..

http://missqi3mah.blogspot.com/

hahhahhhaha..

nikwanaa said...

ohh.
nop meraih publisiti la lako nih..

.tdk dbnarkan berkempen ddlam blog penganjur.

Anonymous said...

nk tanya ...kalau sewa blog ke , pinjam suka sama suke ke ..boleh tak nk join...ambo rasa tertarik sangat dah 2 nk join...kalu tak leh...ambo nk create pertandingan cipta blok utk ambo...sapa-sapa berminat...ada hadiah lumayan...sapo-sapo yang tgh cuti 2 bulehlah kot cuba nasib...SPPK baby bloger....

ahli said...

ambe nok join juge las. ni blog ambe.
http://myahli.blogspot.com/
-ambe

missQi3mah said...

kawe raso anonymous tu nik khairani dari kolo lupo lahh..
sebab nyo baru ni dio ado sebukk..
mso tu ambo tok prase lagii..
i'm sorryy~
=]