12 August 2008

Jalan-Jalan di Muktamar Perabot PWTC

Baru-baru ini pada 28 - 30 Julai 2008 saya sempat melawat pameran reka bentuk perabot dan juga 'International Conference' yang diadakan di PWTC. Pameran ini lebih menekankan kepada proses mewujudkan rekabentuk baru.
Apa yang diperolehi disini ialah pasaran perabot bagi luar negara sangatlah besar peluangnya. Malaysia masih lagi ketinggalan jauh kebelakang, satu ketika dulu Malaysia berada dirangking yang agak baik berbanding China dan Vietnam tapi sekarang mereka dah berada diatas kita. Malaysia masih ketinggalan dari banyak segi.
Bidang perabot ni boleh dikira saya minat juga la. Jadi sambil-sambil tu datang KL 2-3 hari singgah sekejap di PWTC dan diweblog ini disertakan sedikit gambar-gambar di pameran itu.

4 comments:

sangkidal said...

kemah demo loni sekak guna D80...

sangkidal said...

ingat nok g uk esok...nok try g kijo denu..jadi carpenter pong tak po

aku+adik+kecilmu said...

wah!!
kat muktamar adO gOni desh~
=)

ijad said...

salam... tak nak join gath ke...